Fransförlängning utbildning hos erfarna utbildare

Vi tror att vi antagligen är den bästa och mest seriösa utbildningen för alla som vill bli certifierad inom ögonfransförlängning. Vi på Modellfransar.se har som mål att alla ska bli certifierad och utbildad ögonfrans stylist utan att det ska ta för lång tid, störa normalt arbete eller kosta för mycket pengar.Fransförlängning utbildning & kurser Modellfransar.se

Att utbildningen ska leda till att du får de kunskaper och erfarenhet som krävs för att känna dig trygg direkt efteråt att ta emot kunder som vill ha snygga och bra ögonfransar är en självklarhet hos oss.

När du gått våra kurser och utbildningar får du varva teori med massa praktik som gör dig trygg och säker.

Ögonfransutbildning – Praktisk utbildning ledd av proffs

Hos oss kan du lära dig hur det är att verkligen bemästra fransförlängningar. Vi  är en skola för dig som är intresserad av att arbeta som ett proffs gör inom ögonfransförlängning.

Nya fransförlängning utbildningar 2018

Vi kommer snart att starta nya kurser och vi utbildningar i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Våra lärare är bland de bästa, mest erfarna och mest kvalificerade i branschen.
Alla kan gå och vi kan även erbjuda kurser och utbildningar  i Malmö, Göteborg och Norrköping inom en snar framtid.

Fransförlängning kurser och webbshop för ögonfransförläning – Modellfransar.se
Vi ser fram emot att träffa dig på en av våra utbildningar!

Utbildning inom fransförlängning

Vi ska inom kort börja bedriva utbildningar och du kommer få gå en kurs i fransförlängning som leds av lärare som arbetat i många år med dessa utbildningar. Du kan välja mellan att gå en kurs för avancerad ögonfransförlängning till en  grundkurs i ögonfransförlängning eller andra vidareutbildning inom detta fantastiska yrke.

Volymfranskurs & Lösögonfransar för frans stylister och fransförlängningar bild på volymfranskurs deltagareDagskurs i fransförlängning

Välkommen till en dag full av ny inspiration för dig som redan är utbildad lösögonfransstylist eller tekniker. På denna mycket populära dagskurs. vidareutbildning inom fransförlängning,  lär du dig en ny appliceringsteknik. Det är den tekniken du behöver kunna för att skapa dessa otroliga ögonfransar du ser på gatorna idag

Fransförlängning Startkit Erbjudande
För endast 4900 kr (inkl moms) får du ett exklusivt Startkit med Modellfransars volymfransar och ett fantastiskt lim anpassat för våra Volymfransar som härdar på 1 till 2 sekunder. Detta är ett måste för att få ett snyggt och hållbart resultat.

Kurserna fransförlängning utbildningarna leds av erfarna fproffs som är utbildade i volymfransar och som dagligen använder exempelvis Blink Lash. Våra utbildare reser över hela världen och de utbildar varje år många hundra personer inom volymfransar.