Lösögonfransar & Fransförlängning – Hur uppkom det?

Lösögonfransar har en historia som du nog aldrig har hört förr. Fransförlängning och dess olika tekniker för  bra utförd ögonfransförlängning började med detta….

Ögonfransförlängning upptäcktes först i Japan vid tidigt sekelskifte. Det blev sedan mycket populärt i USA runt 2004. Men första gången detta uppmärksammades var redan år 1916 när den populära och intressant filmen Intolorance producerades.

Den kända och populära filmdirektören DW Griffith ville att skådespelerskan” skulle ha fina ögonfransar som smeker hennes kinder och som får hennes ögon att skina starkare än livet”.

En perukmakare gjorde då  syntetiska ögonfransar genom att använda det mest sunda som han kunde komma på. Att svaret är dlogiskt framgår då det var första gången någon fick sin fransförlängning av lösögonfransar tillverkade av mänskligt hår. Efter detta har populariteten och trenden med kliniker och skönhetssalonger som erbjuder dig och andra kunder att med hjälp av lösögonfransar få lika fina ögonfransar vuxit allt starkare och starkare genom
åren som gått.

Så får du snygga ögonfransar

Historiskt har det inte funnits bra och seriösa utbildningar eller kurser för den som vill arbeta professionellt med ögonfransförlängning och lösögonfransar. Nuförtiden är all teknik och produkter moderna och milda att använda för både den som är lösögonfransar stylist och den som är kund.

Du kan inom kort välja ett kursdatum och stad för att bli proffs på olika typer av ögonfransar. Efter kursen, som leds av erfarna stylister som alltid får höga betyg från våra kursdeltagare. du kan också välja att gå en onlinekurs / utbildning inom fransförlängning. Du väljer din egen utbildningstakt och kan en gång i veckan ställa frågor direkt online till kursledarna.

Har du frågor eller funderingar? Vill du ha Boka Tidigt Rabatt på 30% (motsvarar cirka 1 600 kr)? Maila oss så får du alla svar och din personliga rabatt. Mailadressen är: info@modellfransar.se


Comments are closed.