Lösögonfransar som sitter kvar länge!

Lösögonfransar finns i många olika varianter, prisnivåer och kvalitet. Modellfransar.se har ofta träffat desperata och ledsna kvinnor efter att de fått uppleva misslyckade ögonfrans-förlängningar där deras lösögonfransar verkligen inte hållit måttet. Det känns såklart tråkigt för den som oturligt nog valt fel kvalitet av lösögonfransar eller inte fått hjälp av ett proffs. Tyvärr kan kvinnor som blivit utsatt för detta också uppleva att deras vanliga ögonfransar tagit skada.

Här har vi listat lite saker du kan försäkra dig om när du väljer salong och kvalitet på dina lösögonfransar:

  • Kolla upp att den person som ska hjälpa dig sätta på dina lösögonfransar behandlare inte fått sitt diplom efter endast några dagars utbildning
  • Att din behandlare ej använder så kallade flares

Att den som utför fransförlängningen ger dig skötselråd samt tillräcklig och tydlig information om proceduren efter du fått ögonfransförlängningen.
Att din behandlare kan förklara hur en växtcykel fungerar

Misslyckade förlängningar, har inte bara enbart med fransteknikern kunskaper att göra utan lika viktigt är att de kan visa att deras lösögonfransar håller bra kvalitet under lång tid. Fråga efter referensjobb / referenskunder.

Genom att välja rätt klink som fått en bra och seriös utbildning inom fransförlängning får du som kund rätt person som har de nödvändiga kunskaperna som krävs för att de ska kunna utföra fransförlängningar på rätt och bra sätt.

Vanliga problem med dåliga lösögonfransar

Lösögonfransar som faller av

Det finns inget värre än att känna hur dina fransar faller av halvvägs genom natten! 

Fel val av tjocklek och längd.
Ett verkligt dilemma, det är det svåra valet mellan att ha längre ögonfransar eller bara mer i allmänhet. Visst, du kan välja båda, men var försiktig. 

Har du frågor och funderingar om vad du ska göra om du fått dåliga fransar eller dåligt utförd ögonfransförlängning?

Maila oss på info@modellfransar.se så återkommer vi så snabbt vi kan.

Lösögonfransar